Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η επιχείρηση Κ.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ασχολείται με την ανδρική ένδυση με έμφαση στα κοστούμια, γαμπριάτικα κουστούμια και άλλα. Ιδρύθηκε το 1974 και βρίσκεται επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 206 στην Δάφνη. Στον ιστότοπο gambriatikosaloni.gr μπορείτε να δείτε δείγμα από τα προϊόντα μας τα οποία διαθέτουμε σε τιμές χονδρικής αλλά και χονδρική λιανική.

Στο τριώροφο κατάστημά μας θα βρείτε ιδέες στο αντρικό ντύσιμο για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα. Διαθέτοντας πολυετή εμπειρία στην αγορά, μπορούμε και προσφέρουμε σύνολα για όλες τις εμφανίσεις του άνδρα όπως επαγγελματικές, σπορ, γάμου, καθημερινές κτλ.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχοντας την τεχνογνωσία που απαιτεί σήμερα το αντρικό ένδυμα προτείνουμε κατά παραγγελία λύσεις που αφορούν το ύφασμα, την ραφή και το styling για όλους του τύπους σώματος.

Τα προϊόντα μας όπως κοστούμια, γαμπριάτικα κουστούμια κ.α. είναι εφάμιλλα της κομψότητας και της απλότητας που επιτάσσει η μόδα στις μέρες μας. Χαρακτηρίζονται από εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα, ποικιλία χρωμάτων, άψογη ραφή και γενικότερα συνθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που προσδίδουν στο ντύσιμο την φινέτσα τόσο του κλασσικού όσο και του μοντέρνου.

Οι πελάτες μας, από την αρχή δραστηριότητάς μας έως και σήμερα, παραμένουν πιστοί σε μας και διαδίδουν την φήμη μας από στόμα σε στόμα. Αυτό αποτελεί για μας την καλύτερη διαφήμιση και επιβράβευση μαζί. Για αυτό και εμείς κινούμαστε αδιάλειπτα γύρω από αυτούς φροντίζοντας να καλύψουμε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει πριν και μετά την πώληση.

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε εξακολουθούμε και προσφέρουμε τα προϊόντα μας στις καλύτερες δυνατές τιμές. Στόχος μας παραμένει πάντα η ικανοποίηση του πελάτη. Για αυτό το σκοπό αναπτύσσουμε προσωπική επαφή μαζί του ώστε να κατανοήσουμε και να αφουγκραστούμε καλύτερα τις ανάγκες του. Έχοντας ως κύριο αντικείμενο τα κοστούμια, γαμπριάτικα κουστούμια και άλλα αντρικά ρούχα στοχεύουμε σε μία άψογη και μακροχρόνια συνεργασία μαζί σας.

Σας περιμένουμε από το κατάστημά μας να σας εξυπηρετήσουμε με ζήλο και προθυμία για δουλειά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Social

               

Επικοινωνία

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 206

Δάφνη 17235

Τηλ: 210 9712614

Email: gambriatikosaloni@gmail.com

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ